Herbrink Adviesgroep

Onze diensten voor particulieren

Schadeverzekeringen

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij altijd een ‘custom made’ verzekeringspakket aanbieden tegen uitstekende voorwaarden tegen een scherpe premie. Wij werken samen met meer dan 80 banken, verzekeraars en beursmakelaars. In geval van schade kunt u rekenen op de allerbeste begeleiding en service.

Vermogensplanning

Als DSI-financieel Adviseur en Geselecteerd Vermogensadviseur (Legal & General) zijn wij gespecialiseerd op het gebied van vermogensplanning. Samen met u (en uw accountant/ fiscalist) maken wij een onafhankelijke vermogensplanning, volledig afgestemd op uw klant -en risicoprofiel.

Bancaire Diensten

Wij bieden een breed scala aan moderne bancaire producten zoals; Beleggingsrekeningen, spaarrekeningen, lijfrenterekeningen, pensioenrekeningen & deposito’s.

Hypotheken

Voor al uw hypotheekadvies bent u bij ons aan het beste adres! Als erkend SEH-adviseur zijn wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Door onze samenwerking met een aantal inkooporganisaties profiteert u van de allerscherpste rente en voorwaarden.

Levensverzekeringen

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij adviseren & bemiddelen in alle voorkomende levensverzekeringen, volledig afgestemd op uw wensen.