Herbrink Adviesgroep

Onze diensten voor ondernemers

Pensioenen, Verzekeringen & Diensten

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van pensioenconstructies, diensten en verzekeringsoplossingen voor u als ondernemer. Wij werken samen met meer dan 80 banken, verzekeraars en beursmakelaars. Afhankelijk van de branche waarin u werkzaam bent, uw specifieke wensen en risicoprofiel, bieden wij u een compleet ‘custom made’ diensten –en verzekeringspakket. Door de grote diversiteit van onze cliënten zijn wij bekend met vele branches. Onze huidige cliënten zijn o.a werkzaam als:

Aannemer
Accountant
Advocaat
Arts
Autohandelaar
Boekhouder
Burgemeester
Caféhouder
Cartoonist
Communicatiedeskundige
Consultant
Designer
Detaillist
Dirigent
Discotheekeigenaar
Docent
Fotograaf
Fysiotherapeut
Golfleraar
Hotellier
HRM- adviseur
ICT (eigenaar bedrijf)
ICT (programmeur)
ICT (webdesigner)
Importeur Medische Diagnostiek
Installateur
Interieurbouwer
Interim Manager
Job-coach
Jurist
Kunstenaar
Makelaar OG
Manueel therapeut
Marketeer

Organisatieadviseur
Orthodontist
Pedagoog
Pianist
Programmeur
Psycholoog
Rechter
Restauranteigenaar
Salesmanager
Schilder
Schrijver
Tandarts
Tankstationhouder
Tenniscentrum (exploitatie)
Tennisleraar
Verkeersvlieger

Vermogensplanning

Als DSI-financieel Adviseur en Geselecteerd Vermogensadviseur (Legal & General) zijn wij gespecialiseerd op het gebied van vermogensplanning. Samen met u (en uw accountant/fiscalist) maken wij een onafhankelijke vermogensplanning, volledig afgestemd op uw klant -en risicoprofiel.

Hypotheken

Voor al uw hypotheekadvies bent u bij ons aan het beste adres! Als erkend SEH-adviseur zijn wij altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt. Door onze samenwerking met een aantal inkooporganisaties profiteert u van de allerscherpste rente en voorwaarden.

Bancaire Diensten

Wij bieden een breed scala aan moderne bancaire producten zoals; Beleggingsrekeningen, spaarrekeningen, lijfrenterekeningen, pensioenrekeningen & deposito’s.

Verzekeringen

Wij zijn gespecialiseerd in (beroep)aansprakelijkheid en AOV's. Wij kunnen vrijwel alle AOV-producten vergelijken op uw specifieke wensen, kwaliteit en prijs in een uitgebreide rapportage. Daarnaast kunnen wij uiteraard adviseren & bemiddelen in alle voorkomende schade -en levensverzekeringen.